Колія 110 см. КАРТОПЛЯ 2012

Процес удосконалення МТ триває.
Колія в 110 см далася трішки з трудом, п"ять днів замірів, різання болгаркою, зварних робіт відірвав у мене із відпустки МТ.
Ще два дні навіска для плужка виорювання картоплі яка виявилась трішки заслабкою для нашого грунту.
Два тижні відпустки у селі з мінітрактором пішли на велику користь, багато плюсів та мінусів дізнався про МТ. Плюси перераховувати не стану так як їх дуже багато це знає кожний хто придбав (зробив) міні трактор або мотоблок.
Отже мінуси - відсутність гідравліки (це дуже великий і жирний мінус в роботі з навіскою), постараюсь до весни його закрити. Насос НШ-10 та бачок вже маю гідроциліндер двохсторонній пообідцяли за 150 грн. потрібен розподільник одно або двох секційний та шланги. В гідравліці нерозбираюсь буду радий любим підказкам щодо розтановки гідравлічних компонентів.
Слідуючим мінусом є відсутність електрики тобто фар, останній день збирали до смерку поки погрузили стало темно. Також до весни планую зробити запчастини всі маю. Планую на двигун шків ще один шків насадити для генератора, вала відбора для косарки та НШ-10.
Ще у плана зробити ручний тормоз, сигнал, догруз переду МТ.
В загальному проект КАРТОПЛЯ 2012 пройшов успішно. Особливо були ріді в сімї, у нас процес викопування картоплі затягувався до середини вересня а так три дні.




Коментарі