Клеючий пістолет

Скріпити декоративні прикраси, відремонтувати взуття, склеїти місця стиковок ДСП, лінолеуму, дерев’яних та пластикових поверхностей. Вирішити ці проблеми допоможе один прибор клеючий пістолет,  ще багато можна писати про можливості клеючого пістолета. 
От і я вирішив що потрібно мати у своєму арсеналі інструменту клеючий пістолет. Правда модель була вибрана не вдало. Сам пістолет має жахливу якість корпусу, нерівності пластмас, загострення і т.д. Озброївшись напильником та надфілем я розібрав корпус і виправив деякі фабричні браки. Сам клею чий пістолет влаштований так. Через отвір з тильної сторони подаються спеціальні клейові стрижні, за допомогою курка стрижні подаються в нагрівальну частину пістолета, в якій знаходиться невеликий резервуар для розплавленого клею. Нагрівальна частина гріється від електрики. Через вихідний отвір розплавлений клей витікає. 
В цілому після деяких доопрацювань корпусу клеючого пістолета я став задоволений його естетичним виглядом. Працює також не погано трішки довго нагріває клей але якщо озброятись терпінням можна ним зробити та відремонтувати багато корисних речей. 
Модель мого пістолета intertool rt-1011, потужність 40 ват, максимальна температура нагрівання 172 градуси цельсія, під клеючий стержень 11,2 мм. 




Коментарі